Racebets

Racebets ägs av maltesiskt spelbolag som är baserat på Malta och som även har fått sin spellicens utfärdad av Malta Gaming Authority. Dock så ägs 40% av det maltesiska spelbolaget av German Racing. German Racing är den officiella organisationen för all travsport i Tyskland. I och med detta har spelbolaget också en tysk Buchmacher- licens.

Spelutbud

Racebets har specialiserat sig på lopp för hästar och hundar. Allra störst är avdelningen för spel på hästsport, utbudet för greyhoundlopp är inte lika brett. När det kommer till hästsport kan man spela på allt från galopp och trav till stora internationella hopp- och dressyrtävlingar. Racebets tillhandahåller inte bara spel på svenska och nordiska lopp utan fördelen med sajten är att man kan spela på lopp över hela världen. Det är väldigt få lopp, som är av någon betydelse, som inte görs tillgängliga via Racebets sajt. Här sänds till exempel lopp och tävlingar från Frankrike, Tyskland, Italien, Belgien, Dubai, Monaco, USA, Kanada, Australien och Nya Zeeland. Är det något speciellt event man är intresserad av att spela på så är chanserna goda att man hittar det hos Racebets.

På sajten brukar man även kunna spela på de stora loppen långt i förväg. Man kan till exempel spela på Elitloppet, Prix d'Amerique eller Kentucky Derby flera månader innan de sätter igång.

Tjänster

På Racebets är man mycket mån om att det skall vara enkelt och smidigt för kunderna att spela. Man vill dessutom se till att kunna erbjuda ett så stort utbud som möjligt. Bolagets motto är att kunna tillhandahålla en snabb vadslagningsprocess, en pålitlig kundtjänst, användbar information allt förpackat i en mycket snygg och innovativ tekniska förpackning. Detta ser man till genom att ha en välutvecklad spelsajt som är överskådlig, lättnavigerad och mycket användarvänlig. Här finns det inte plats för något onödigt krångel. Racebets har också en egen app som gör det möjligt att spela och hantera sitt spelkonto både från en mobiltelefon och en surfplatta. Alla funktioner som finns på sajten finns tillgängliga även i appen. En sådan funktion är bolagets många live streams. Man strävar efter att sända i stort sett alla av de lopp man erbjuder spel på. Spelare hos Racebets kan därför i realtid följa lopp från hela världen. Man är inte längre i begränsad till de lopp som sänds i svensk TV.

Enkelt och smidigt

Racebets affärsidé bygger på smidighet. Det skall vara enkelt och gå snabb när man spelar. Därför är man mycket öppen när det kommer till insättningar och uttag till och från spelkonton. I stort sett alla de vanligaste betallösningarna accepteras, bland annat de flesta betalkort så som Visa och Mastercard, Diner's Club, direkta banköverföringar, Neteller och Skrill.

Man satsar även på att ha en mycket bra och effektiv kundtjänst som snabbt skall hjälpa spelarna med eventuella problem. Kundtjänsten är öppen sju dagar i veckan mellan klockan nio på morgonen och klockan sex på kvällen. Som kund kan man välja om man vill ringa, maila eller chatta med kundtjänsten för att få svar på sina frågor.