Harry boy

Harry boy är ett spel på hästar som ATG erbjudit sina spelare sedan en lång tid tillbaka. Harry boy går ut på att du får hjälp med att välja vilka hästar du ska satsa på. Rättare sagt väljer Harry ut de hästar som dina insatser spelas på. Allt du behöver göra är att bestämma dig för hur mycket pengar du vill satsa och sedan löser systemet resten åt dig.

Ett snabbt sätt att lägga spel på

En stor fördel med Harry boy är att det går snabbt att lägga ett spel. Att välja hästar är inget man bör göra i en handvändning. Det finns många faktorer att väga in innan man väljer ut sina hästar. I det här läget är Harry boy ett riktigt bra alternativ. Det går fort och du kan lita på att systemet väljer ut bra hästar åt dig. Med Harry boy behöver du inte lägga ned all den tid att analysera hästarna och deras chanser som du vanligtvis behöver göra.

Prenumerera på Harry boy

Ifall du vet att du vill spela på hästar kontinuerligt, men inte vill spendera tiden på att göra ett system varje lördag, kan du bli prenumerant på Harry boy. Du anmäler dig som prenumerant och anger summan du vill spela för och vilka spel du vill vara aktiv i. När det sedan är dags för trav får du ett meddelande via sms eller e-post om vad du har spelat på just den tävlingen. Pengarna dras automatiskt, utan att du behöver göra något. Det vanligaste är att det anordnas V75-löpningar en gång i veckan. Det kan ske lite oftare under särskilda veckor som till exempel vid jul.

Spelvarianter

Harry boy har två stora sorters spelvarianter. Antingen väljer du enskilda spel. Då gäller det att du ska välja den vinnande hästen i ett visst antal lopp, något som Harry boy självklart gör åt dig.

Det andra alternativet är de så kallade påsarna. De här spelen innehåller flera spel i en och samma påse. Ett exempel som finns i dagsläget är Harrys Superpåse. Där spelar du på V75 med dagens dubbel och vinnare.

Harry boy online eller hos ditt ATG-ombud?

Det har blivit väldigt vanligt att travspelare väljer att lägga sina insatser online via ATG:s webbsida. Det är ett smidigt sätt där du inte behöver åka hemifrån eller ta en omväg hem från jobbet för att spela. När du spelar online kan du i lugn och ro kolla vilka spelalternativen är för dagen. Det ger dig möjlighet att söka på internet om exempelvis hästarnas dagsform och annat som kan påverka loppet.

Även om det på många sätt är smidigare att spela hemifrån på internet finns det en särskild charm med att gå till sitt ATG-ombud och spela där. Många upplever inte samma känsla genom att spela online, vilket är förståeligt. Fördelen idag är att du kan välja själv om du vill spela Harry boy på nätet eller gå till ett ATG-ombud för att göra det.